Film & Café: 'Sasha'

vrijdag 27 mei 2011

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer, Antiquariaat Jos Wijnhoven en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Sasha (Duitsland 2009)
De mooie jongen Sasha heeft grote dromen. Hij is muzikaal getalenteerd en wil een groot pianist worden. Binnenkort moet hij in Keulen auditie doen voor een beroemd conservatorium, maar in zijn gedachten is de knappe jongen alleen maar bezig met zijn muziekleraar Gerhard Weber.

In het diepste geheim heeft hij een enorme crush op meneer Weber, maar Sasha doet zijn uiterste best zijn gevoelens en seksualiteit weg te drukken. Zijn ouders zijn namelijk nogal homofoob. De enige met wie hij zijn homogevoelens durft te delen is zijn beste vriendin Jiao, maar haar reactie is anders dan hij verwacht had.
Als de leraar plots aankondigt dat hij naar een andere stad gaat verhuizen, stort Sasha’s wereld in. Hij zakt voor zijn auditie en zweert dat hij nooit meer piano zal spelen. Tegelijkertijd kan Sasha onmogelijk zijn gevoelens nog langer verbergen. Met alle gevolgen van dien…

Bij zowel Antiquariaat Jos Wijnhoven (nieuwe DVD’s & oude boeken; Golstraat 9 in Deventer) als bij de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn veel meer films te verkrijgen met een homoseksueel of lesbisch thema.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Tags: , ,